Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...

Goedkope website laten maken

Perfecte gebruikerservaring voor elk apparaat

U bent met de website die we voor u gaan ontwikkelen voorbereid op bezoekers vanaf elk apparaat. Tegenwoordig kruipen we immers niet meer achter de PC om informatie op te zoeken, maar grijpen we naar onze smartphone of tablet wanneer we lekker op de bank zitten. Met websites van TasHosting hoeft u niet meer in- en uit te zoomen op telefoons en tablets. Teksten zijn altijd goed leesbaar en u ziet de site in zijn geheel.

 

Meer bezoekers door zoekmachinevriendelijke techniek

Uw professionele website wordt gemaakt met zoekmachine geoptimaliseerde techniek, waardoor uw website optimaal te indexeren is door Google. Daarnaast bevat het smart technology systeem enkele slimme functionaliteiten waarmee u de vindbaarheid van uw website aanzienlijk kunt verbeteren en optimaliseren.

 

Beter vindbaar = meer klanten
Met het slimme TAS CMS met gratis SEO-Module kunt u zelf de vindbaarheid van uw website beïnvloeden: Zoekmachine.nl/vriendelijke/urls | Metadescription beheren | Website keywords beheren | Zoekmachine vriendelijke HTML

Het CMS voorziet u van de mogelijkheid om zelf uw website nog beter vindbaar te maken door het instellen van de verschillende metadata instellingen. Hiermee kunt u keywords, metadescription en de zoekmachinevriendelijke URL's zelf instellen.

 

Geavanceerd en makkelijk beheersysteem

Bij uw nieuwe website ontvangt u een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS, zodat u uw website zelf kunt beheren en uitbreiden met nieuwe pagina's, teksten, en afbeeldingen. U kunt vrijwel alles in uw website in een handomdraai aanpassen en optimaliseren.

 

Met het CMS (content management systeem) dat u bij uw website krijgt, kunt u makkelijk elementen op uw website aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen TAS CMS. Bij uw nieuwe website krijgt u een inlogcode voor dit makkelijke CMS waarmee u uw eigen website makkelijk kunt aanpassen.

Met dit CMS weet u zeker dat u de komende jaren uw website zelf makkelijk kunt onderhouden en aanpassen, dat uw website goed geprogrammeerd is en dat zoekmachines uw website goed kunnen vinden. Daarnaast is het CMS oneindig uit te breiden door middel van maatwerk. Tevens kunt u zelf makkelijk nieuwe pagina's, teksten en afbeeldingen toevoegen en elementen veranderen.

Nu gratis offerte aanvragen

cron